Awardeja pukkaa nyt ovista ja ikkunoista ja liesituulettimien raoista! Ja mä oon täällä vaan ihan hoo moilasena saamastani huomiosta. :D Mutta asiaan, tämän upean blogging with a purpose -tunnustuksen sain siis Jaden blogista. KIITOS!

1448162.jpg

Lyhykäisesti säännöt sanovat seuraavaa: tunnustus pitää jakaa eteenpäin viidelle sellaiselle blogille, joilla ei sitä vielä ole. Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus (ja tottakai niillä onkin, ei kai tarkoituksettomia blogeja pidetäkään, vai?). Ja vielä viimeiseksi, tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle. Kas niin, ja nyt tuumasta toimeen. Valinta on aina vaikeaa, mutta tällä kertaa jaan tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille, joissa säännöllisesti vierailen, vaikka en välttämättä aina niin aktiivisesti kommentoisikaan:
  1. Aasilaakson tapahtumia
  2. Kolmas kotimaa Hollanti
  3. Bemaryn talli
  4. Perditan jengi
  5. Lulu ja Lea

Lisäksi sain tämmöisen hienon tunnustuksen nykyään hollantilaistuneelta serkultani Miialta, joka mut houkutti mukaan tähän blogimaailmaan. KIITOS! Tähän ei tullut ohjeita mukaan, mutta laitan tämän eteenpäin ainakin Jadelle. :)

1448164.jpg